Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Ν. Καβάλας - ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας, στο πλαίσιο του έργου «Παροχή Υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής ΤΕΒΑ 2014-2020» για τις ανάγκες του Δήμου Καβάλας, καλεί για πρόσληψη 5 άτομα, για σύμβαση ορισμένου χρόνου (έως 31/12/2022), εξάωρη εργασία (08:00-14:00), από Δευτέρα έως Παρασκευή, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά θέσης και απαραίτητα τυπικά προσόντα:

Περισσότερα...

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Ν. Καβάλας - ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλαςστο πλαίσιο του έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ.» καλεί ενδιαφερόμενους, προς υποβολή αίτησης για την πρόσληψη επτά (7) υπαλλήλων γενικών καθηκόντων (εργάτης-τρια), με σύμβαση ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών (3) μηνών, επί πενθήμερο εβδομαδιαίως και επί επτάωρο ημερησίως για την υλοποίηση του παραπάνω έργου.

 

Περισσότερα...

koispekavalas antiperiferiarxisKavalas

Την Tετάρτη 03/08/2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη με μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας. Από τον ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας παραβρέθηκαν οι: Αγγελική Δημητρακάκη, Πρόεδρος, Μιχαήλ Σωτηρίου και Σμάραγδος Κρεμύδας, Αντιπρόεδροι, Αντώνιος Κώστας, Γεν. Γραμματέας, Θεοδώρα Καγιάννη, Ταμίας και Σοφία Ενίσογλου, Στέλεχος Διοίκησης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν σε θετικό κλίμα, θέματα ανάπτυξης συνεργασιών και προγραμμάτων του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στον τομέα της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας με στόχους την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και την εργασιακή ένταξη και επανένταξη ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικά ομάδων, συμπεριλαμβανομένου των Ατόμων με Αναπηρία.

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Ν. Καβάλας - ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας, καλεί για πρόσληψη 1 άτομο, Υπάλληλο Καθαριότητας, για 4 ώρες την εβδομάδα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη Δράμα (περιοχή Νέας Σεβάστειας, τέρμα Αγίου Κωνσταντίνου).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός έναντι του COVID-19 καθώς ο ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας αποτελεί φορέα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι ενδιαφερόμενες/-οι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2511810130.

Πρόσκληση (pdf)

Ακολουθήστε μας